Om KROPPSSPRÅK med Mi Ridell

Om KROPPSSPRÅK med Mi Ridell

Visste du att kroppsspråket ofta röjer våra innersta tankar, känslor och avsikter och att det är mer tillförlitligt än det muntliga språket?


Men det är inte alltid lätt att tolka alla de signaler som våra kroppar förmedlar. Kroppsspråket är ett språk som vi alla talar, men som endast ett fåtal egentligen förstår, menar skådespelerskan Mi Ridell. Och kanske är det så att vi idag, när den mesta kommunikationen sker elektroniskt, helt är på väg att tappa förmågan att uppfatta kroppsspråket.


I den här podden får du bland annat lära dig att tolka människors kroppsspråk, att själv uttrycka dig och att lära dig den ädla konsten att lyssna. Vetenskapliga fakta, underhållande historier, tips, knep och tydliga exempel guidar dig i en mängd olika situationer: jobbintervjuer, första träffen, mingelpartyn, stressiga situationer, hotfulla lägen, föräldra-barnsamtal, kommunikation med kärlekspartnern och mycket mer.


Mi Ridell har stått på teaterscenen och medverkat i ett flertal TV-, film- och teater-produktioner sedan 1991. Idag föreläser hon och ger utbildningar inom kroppsspråk och presentationsteknik. Mi har fördjupat sig inom retorik, mindfulness, ledarskap och mental träning, bland annat hos den amerikanske FBI-agenten Joe Navarro.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Antal avsnitt: 20

Senaste avsnittet:

En podcast av: Mi Ridell

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Mi Ridell. Innehållet i podden är skapat av Mi Ridell och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.