Banbrytande ledarskap

Banbrytande ledarskap

Dela

I denna podd, som produceras av Hillesgårdsakademin, samtalar Monika Neukirchen med gäster kring olika aspekter av ett banbrytande ledarskap. Att bryta bana är att göra en avsevärd förändring i den ri...

Visa mer

I denna podd, som produceras av Hillesgårdsakademin, samtalar Monika Neukirchen med gäster kring olika aspekter av ett banbrytande ledarskap. Att bryta bana är att göra en avsevärd förändring i den riktning du har – i ditt liv, i din karriär eller i den verksamhet du leder. Det handlar om att ta vägar som ingen eller få har gått förut, eller om att hitta tillbaka till din äkta bana – vägen som du någon gång under livet blev distraherad ifrån, eller kanske blev rädd för.

För verkligt nyskapande krävs att man skiftar och vidgar sitt perspektiv – att man byter ut de glasögon genom vilka man betraktar världen. Och det är ingen liten sak att göra. Vi vill därför, med de samtal vi för i denna podd, ge näring till just ett sådant utvidgande av de tankemodeller och förhållningssätt som ligger till grund för hur du uppfattar och hanterar de situationer som utgör din professionella verklighet. Vi hoppas inspirera dig i din egen utveckling som människa och ledare, och till utvecklingen av den verksamhet du verkar i. Och vi hoppas att vi alla, genom att var och en bli lite klokare, tillsammans kan skapa en ljus framtid.

Banbrytande ledarskap är också ett ledarskapsprogram som genomförs av Hillesgårdsakademin.

Läs mer om programmet och om Hillesgårdsakademins konsultverksamhet, på www.hillesgardsakademin.se/

LinkedIn www.linkedin.com/company/hillesgardsakademin/ Facebook www.facebook.com/Hillesgardsakademin/

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Hillesgårdsakademin. Innehållet i podden är skapat av Hillesgårdsakademin och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.