Lagompodden

Lagompodden

Dela

Lagompodden vill hjälpa folk att hitta sitt lagom samt hjälpa dem att nå det. Du kommer att få följa två personer i taget som vill göra någon typ av förändring inom hälsa i 12 veckor. Varje vecka får ...

Visa mer

Lagompodden vill hjälpa folk att hitta sitt lagom samt hjälpa dem att nå det. Du kommer att få följa två personer i taget som vill göra någon typ av förändring inom hälsa i 12 veckor. Varje vecka får du möjlighet att vara med i ett coachande samtal och höra hur personerna resonerar, tänker och tar sig framåt i sin förändring, Efter 12 veckor kommer samtalen att fortsätta för att se om de verkligen har hittat sitt lagom och om det fungerar på lång sikt.

Lina Eklind aka Lina Lagom är hälsopedagogen som brinner för att minska glappet mellan extrem hälsa och extrem ohälsa och hitta folks lagom. Hon har över 15 års erfarenhet av ledarskap och entreprenörskap inom hälsa och träning. Lina Eklind är inspirationsföreläsare, företagare, hälsopedagog, coach och ledare. Hon har de senaste nio åren ägt och drivit ett träningscenter med inriktning på hälsocoaching, beteendeförändring och att hjälpa folk att nå sina hälsomål. Lina har under åren coachat medlemmar både i grupp och individuellt och drivs av att hjälpa folk till förbättring och förändring. Lina är utbildad folkhälsopedagog, NLP-practicioner samt träningsinstruktör.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Lagompodden. Innehållet i podden är skapat av Lagompodden och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.