Ring Kulturradion
Avsnitt

Hur fick egentligen "pölsan" sitt namn? Ring Kulturradion Special med Roger Wilson

I dessa pandemitider återupplivar vi Ring Kulturradion, varje onsdag i maj kl 13.05 i P1. Mejla gärna din fråga till [email protected] Eller ring till telefonslussen (08-241500) på onsdagar kl 12-14.

I panelen:

Ulrika Knutson, kulturjournalist med filosofie kandidatexamen i litteraturvetenskap, estetik, nordiska språk, filmvetenskap och engelska, tidigare gästprofessor vid journalistik- och medieutbildningen vid Göteborgs universitet. Krönikör i Godmorgon Världen i P1.

Gunilla Brodrej, kulturjournalist på Expressen. Är redaktör för Ungkultur och scenkonst på kultursidan och är mycket musikkunnig, specialiserad på opera och klassiskt.

Karsten Thurfjell, medarbetare på Kulturredaktionen SR, konstkritiker, programledare Kulturnytt och P1 Kultur, samt ledamot i Gastronomiska Akademien

Jonas Mosskin, leg. psykolog, organisationspsykolog och rådgivare med stor kunskap om kultur. Driver bland annat samtalsserierna Psykologer tittar på film och Psykologer läser böcker.

Programledare: Roger Wilson I telefonslussen: Anna Tullberg och Anna-Karin Ivarsson Tekniker:  Astrid Ancarcrona Producent: Cecilia Blomberg

Mejl är mycket välkomna dygnet runt och sänds till [email protected]

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.