Säsongens sista avsnitt är här men fasa inte, det kommer mer!

Välkommen till ett nytt spännande avsnitt av äÄa sova spara podden, i detta avsnitt pratar vi om självförverkligande och framför allt manifestation. Hur kan du använda manifestation för att uppnå dina mål? Manifestation är knappast någon form av ”stardust” men det hjälper absolut att tro på sig själv och att se sig själv lyckas framöver.

 Manifestation är processen att medvetet attrahera och skapa de önskade resultaten och erfarenheterna i ditt liv. Det handlar om att fokusera på dina mål och önskemål med positiv energi och intention, vilket i sin tur lockar dessa önskningar till dig. Det är som att sända ut en beställning till universum och sedan se den bli verklighet.

 Framför allt handlar det om att tro på att det du önskar är möjligt och att du förtjänar det! Men det räcker inte bara med att önska, du måste också agera. Ta de nödvändiga stegen i riktning mot dina mål. Börja med din egen visionboard - exempelvis på Canva!

Glöm inte att följa oss på instagram (Äta.sova.spara)

Evelin hittar du här och Ronja här.

Vår nätbutik hittar du här

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Naistakomo Ab. Innehållet i podden är skapat av Naistakomo Ab och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.