Var ska vi börja? Här slutar säsong ett av Hundra procent segment. I tjugo veckor har det pågått och mer ska det bli, men först en liten paus. I avsnittet premiärspelas LÅTEN, det bränns segment så det bara ryker om det och mycket, mycket mer. Vi vill rikta ett stort tack till alla som har lyssnat på oss, det är ni som gör att vi har fortsatt. Tack för nu, vi hörs snart igen.

Följ oss gärna på instagram @100procentsegment. Där får du mer än gärna slajda in med ett segmentförslag eller olaga hot.

Något annat som tacksamt mottages är vår enda sponsringsmetod: 27kr swishat för en lövtunn bit. Vi älskar att ha råd att äta när vi poddar.

072 55 39 505 är numret, det går till Hampus men de lövtunna bitarna går i första hand till Vilgot (om vi inte får den dubbla summan, då får Hampus också äta sig mätt!)

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Hampus Leijon & Vilgot Paulsen. Innehållet i podden är skapat av Hampus Leijon & Vilgot Paulsen och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.