Det fjärde avsnittet av Veganpäron bjuder på ett långt härligt samtal två veganmammor emellan, där den ena är dietist. Kan det bli bättre? Karin definierar sig inte uttryckligen som vegan men hon och familjen lever på en växtbaserad kost. De har en 20 månaders dotter, Tilda, och en till på gång. I USA där de för tillfället bor jobbar Karin som ”plant based coach” och hjälper framförallt familjer och unga kvinnor med att hitta rätt i näringsdjungeln. Att bli förälder innebär nog med oro i sig, att ha koll på näringsbiten som vegan ska inte behöva vara ännu ett orosmoment menar hon.Hoppas att ni gillar vårt samtal, berätta gärna vad ni tycker och hör av er med frågor som dyker upp kring detta eller annat som rör veganskt föräldraskap. —Skriv till oss på Instagram: @veganparon eller maila till: [email protected]—Karin hittar ni på Instagram: @grazinggreens—RECEPT: Karins enkla veganska parmesan• 1 dl osaltade cashewnötter • 1/2 dl skalade hampafrön• 2 msk näringsjäst • en nypa vitlökssalt (valfritt) • en nypa jod-berikat salt (ej till barn under 1 år)  Blanda alla ingredienser i en matberedare eller använd mixer-stav eller "blender" så att allt finfördelas och får konsistensen likt riven parmesan ost. Förvara i glasburk i kylskåp, håller upp till en vecka minst. —Tack till Henrik Skapare för musiken!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sanna & Josephine. Innehållet i podden är skapat av Sanna & Josephine och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.