I avsnitt 79 av podden Hälsa kommer inifrån gästar Holistics näringsterapeut Ellinor Ladenberg för att prata om det diffusa förklimakteret tillsammans med programledare Sofia Mellström. Vi reder ut vad förklimakteriet innebär, i vilken ålder man kan gå in i förklimakteriet, vilka symtom som är vanliga och vad man kan ta till för åtgärder under denna hormonella fas i livet. Vi pratar dessutom om hur du kan testa dina värden av östrogen och progesteron genom Holistics hälsotester Holistic Östrogen- och progesterontest samt Holistic Hormontest kvinna för att få en bild av vart i hormoncykeln du befinner dig. 

Läs mer om Holistic Östrogren- och progesterontest här

Läs mer om Holistic Hormontest kvinna här

Skriv mer än gärna till oss på @holisticsweden på Instagram eller Facebook om du har några följdfrågor eller tankar om dagens avsnitt eller om det är något du vill att vi lyfter framåt i podden. På Holistic.se hittar du inte bara våra kosttillskott, utan du kan även under fliken Holistics värld inspireras av artiklar i vårt magasin. Där hittar du även mer information om hur du anmäler dig till våra kostnadsfria utbildningar. 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Holistic Sweden AB. Innehållet i podden är skapat av Holistic Sweden AB och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.