Mikael Åbom möter Rodney Alfvén, Partner och Executive Director för Hallvarsson & Halvarsson. Det blir ett värdefullt samtal om ledarskap, kommunikation och drivkrafter. Rodney har en lång och gedigen erfarenhet från bank- och finansvärlden och ser sin erfarenhet som tydligast inom en specialistorganisation.

 

I detta avsnitt kommer de in på Rodneys karriär och uppväxten som startade i prästhemmet i Katrineholm. Rodney är tydlig med sitt synsätt och vikten av att lita på varandra, att skapa tydlighet och trygghet som ledare. 

 

När Rodney ser tillbaka på sina 12 år inom Nordeakoncernen så tänker han inte i år, utan i termer av 43 kvartalsrapporter han varit med och presenterat som IR-chef.

 

Rodney Alfvén är inte bara ledare i näringslivet, utan också en flitig kapellmästare; han är en fena på att hantera en flygel. För Rodney är musiken en viktig del av livet.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör abomspodd. Innehållet i podden är skapat av abomspodd och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.