Livet på jorden

Ilska vaksamhet och skam. Så beskriver tv-journalisten och programledaren Hiba Daniel sin känslor inför de anonyma hatarna och hotarna som förpestar hennes och många andras liv. Och ja skam, skam över dem som inte har vett att skämmas över hur de med rasism och sexism skräpar ner vårt gemensamma luftrum. Och just den skammen har hon hittat ett sätt att råda bot på. Varje dag tänder hon sin moteld. 

Ilska vaksamhet och skam. Så beskriver tv-journalisten och programledaren Hiba Daniel sin känslor inför de anonyma hatarna och hotarna som förpestar hennes och många andras liv. Och ja skam, skam över dem som inte har vett att skämmas över hur de med rasism och sexism skräpar ner vårt gemensamma luftrum. Och just den skammen har hon hittat ett sätt att råda bot på. Varje dag tänder hon sin moteld.  For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Studieförbundet Bilda. Innehållet i podden är skapat av Studieförbundet Bilda och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.