I veckans avsnitt av Techrekpodden har vi glädjen att gästas av Per Högberg, grundaren av PriceGain. PriceGain är ett företag som specialiserat sig på prissättning. Med Per diskuterar vi en mängd intressanta ämnen som berör prisstrategier, olika prismodeller, och den ständiga debatten om fastpris kontra timpris.

Per delar med sig av sina insikter om den taktiska aspekten av prissättning, och hur företag kan affärsutveckla sin prissättning genom smarta och innovativa prismodeller. Vi tar upp frågan om prisdifferentiering kontra marknadspriser, och hur vi kan balansera mellan dessa strategier för att maximera lönsamhet.

Vi pratar även om skillnaden mellan statiska och dynamiska prissättningsprocesser, och vilken roll de spelar i dagens snabbt föränderliga affärsklimat. Slutligen diskuterar vi de senaste trenderna inom prissättning och vad vi kan förvänta oss i framtiden när det kommer till att sätta rätt pris på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Följ med oss för ett spännande samtal med Per Högberg och dyk ner i den fascinerande världen av prissättning.

Är ditt företag i behov av IT-rekrytering, eller vill du tipsa om en gäst? Hör av dig till [email protected] eller läs mer om hur vi arbetar på ants.se  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ants Tech Recruiters. Innehållet i podden är skapat av Ants Tech Recruiters och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.