Veckans avsnitt gästas av kocken Fredrik Andersson. Fredrik är Team Manager för det Svenska Kocklandslaget som tog guld i Luxemburg 2018. Han har tagit VM-silver med Kocklandslaget 2014, 2:a Linie Award 2008, Årets Noreskock 2008, 3 semifinaler i Årets Kock och kom 2:a i Global Chef 2016.
I avsnittet diskuteras mat, hälsa och matlagning. Vilka knep kan man använda för att lyckas med riktigt god och hälsosam mat? Samt hur ska man gå tillväga för att imponera när man bjuder på middag? Detta och mycket annat avslöjas i veckans avsnitt.
Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Tyngre. Innehållet i podden är skapat av Tyngre och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.