Víte, proč se tučňáci kolébají? Známý dětský chyták praví, že lední medvěd a tučňák se nemůžou ve volné přírodě niky potkat. A je to pravda. Medvědi totiž žijí pouze na severu v Arktidě, kdežto tučňáci jsou doma v Antarktidě a ve vodách jižní polokoule.
Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör
Český rozhlas. Innehållet i podden är skapat av Český rozhlas och inte av,
eller tillsammans med, Poddtoppen.