Nyckel att sälja in sig som konsult eller att sälja in tjänster är att hitta kundens luckor. Men många tycker det är svårt att sälja sig själv och sina egna kunskaper samt erfarenheter. Varför är det så? Att tala om hur bra man är kanske inte kommer naturligt för alla. Här i Sverige ska man ju inte sticka ut för mycket och inte prata om att man är bra på något. Alltså tvärtom som de flesta amerikaner gör. De brukar och till och med fråga hur bra man är vilket vi svenskar inte vanligtvis gör för det kan uppfattas som skryt och att man är lite "förmer" Och det är en av de 3 problem som vi ska prata om alltså när det gäller att presentera sig själv som konsult eller sina tjänster. Hur man ska göra?

Vem har nytta av kunna presentera sig själv eller företagets konsulttjänster

- De konsulter och säljare som vill testa att presentera tjänster på ett nytt sätt och inte bara kör på i gamla hjulspår

- De som inte vill stå och presentera/prata oavbrutet i 10-20 minuter

- Och de som vill göra en presentation av sina egna tjänster men inte framhäva sig själv

- De som vill få en dialog istället för en monolog med kunden även under presentationen

saljcoachen.se

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Säljcoachen ledarskap & sälj. Innehållet i podden är skapat av Säljcoachen ledarskap & sälj och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.