Det handlar inte om mig!  

Janne reflekterar över en intensiv karriär som entreprenör & kommunikatör. 

Numera står han på scener i hela världen, Mumbai, Jakarta, Moskva, Dubai eller i Ulricehamn. Pratar om varumärken, magnetism, rekommendationer och varför det är viktigt. -På bransch forum, Kongresser, Universitet och på företag. Hur hamnar man där? 

Det startade med en ung Janne som reseledare för Lion Alpin, en fantastisk ledare och lärdomar om att gästens upplevelse betyder allt. “Det handlar inte om mig” och på den vägen är det. Efter många år och flera karriärvägar känns det som han förstår hur det hänger samman och vad som betyder nåt på riktigt. 

Numera delägare på Heyman & Friends, en frisk fläkt i byrå-Göteborg, de är intressanta rådgivare inom juridik, varumärke och artisteri.

Lyssna på Jannes reflektioner om ledarskap, mod, onboarding, kultur och varför har vi så bråttom att bli bra på att leda? 

Kontakt: [email protected]
Inspirerande Ledarskap är en podcast skapad av Think Do and Grow och i detta avsnitt hör du Lars Engström och Anna-Carin Eriksson som intervjuare.

 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Think Do & Grow. Innehållet i podden är skapat av Think Do & Grow och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.