I detta avsnitt av Förhandlingspodden tar vi pulsen på eventindustrin och utforskar gränssnitten mellan idrott och näringsliv. I dagens avsnitt möter vi den exceptionella Eva-Lena Frick, vars karriär har sträckt sig från elitidrottens tävlingsbanor till de strategiska skrivborden som eventchef.

I en värld som konstant förändras dyker vi ner i hur eventbranschen har byggts upp, förändrats och hur den reser sig efter pandemins förödande genomslag. Från ägarstrukturer till finansiella utmaningar tar vi reda på om ideella föreningar fortsätter att vara ryggraden i eventen eller om vi står inför en ny era av privata initiativ.

Säkerhet är mer aktuellt än någonsin. Eva-Lena delar med sig av sina insikter om hur det globala säkerhetslandskapet omformar eventbranschen och hur de anpassar sig för att garantera deltagarnas säkerhet.

Och till sist, hur tar man med sig mentaliteten och disciplinen från idrottsvärlden in i näringslivet? Eva-Lena bjuder på sin erfarenhet kring att transformera vinnande attityder till affärsframgångar och hur vi kan underlätta denna övergång för framtidens elitidrottare.

Tune in och bli inspirerad av Eva-Lenas resa och insikter i detta innehållsrika och tänkvärda avsnitt av Förhandlingspodden.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Carl Fhager. Innehållet i podden är skapat av Carl Fhager och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.