När Corona-krisen slog till var vi på Folkteatern Gävleborg tyvärr tvungna att avbryta vårens föreställningsverksamhet. Istället, som ett sätt att ändå komma i kontakt med vår publik och få en bild av hur vi i länet mår i dessa tider, ställde vi frågan Vad längtar du efter? Vi fick många svar, roliga, infallsrika, dristiga och funderande. Det fick oss att vilja göra en pod där vi för samtal med några av länets invånare. Om nuet, det som upptar oss alla, och framtiden. Så: Vad längtar du efter?

Så lät det i våras. Och kanske var det några som fick det där de längtade efter under sommaren och tidig höst när livet blev i alla fall en anings som vanligt.

Men

Så var det dags igen.

Vi på Folkteatern Gävleborg var åter igen tvungna att avbryta föreställningsverksamheten på grund av pandemin. Och precis som i våras längtar vi efter vår publik och att få mötas! Därför tar vi upp vår samtalspod igen. Hur har det varit, hur är det, ser längtan annorlunda ut nu och vad tar du till hjälp när det känns som mest grått?

Detta avsnitt presenteras som en del av Folkteaterns Julkalender 2020 och är lucka nummer 10.

Röster i programmet: Anna Pareto, Cecilia Wernesten och Anna-Karin Berglund

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Folkteatern Gävleborg. Innehållet i podden är skapat av Folkteatern Gävleborg och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.