Näst sista avsnittet, för den här gången.

Hörs vi igen nästa år? Låt oss hoppas på det.

Vi fortsätter svara på era frågor, se hålltiderna nedan.

Hålltider:

  • 00:00 - Försnack
  • 08:00 - Lyssnarfråga 1: Daniel delade på Instagram om en ny studie på träning till fail. Prata om den!
  • 20:00 - Lyssnarfråga 2: Hur gör jag för att hitta motivationen till att fortsätta träna, när framstegen lyser med sin frånvaro?
  • 28:15 - Lyssnarfråga 3: Vad kan en hobbyfotbollsspelare göra på gymmet för att styrkelyfta och fungera bra på fotbollsplanen samtidigt? Är det ens möjligt?
  • 32:30 - Lyssnarfråga 4: Mitchell Hooper pratade om att vill man bli stark i en specifik övning så rekommenderar han, väldigt generellt, att man ägnar 2/3 av året åt träning inriktad på styrka, upp till 5 reps, och 1/3 av året till volymträning, 8-15 reps. Vad har ni för åsikter om detta?
  • 36:30 - Lyssnarfråga 5: Träning för 60+ som gillar att ta i tills kroppen säger nej. Hur vet jag när jag ska lugna ner mig för att inte gå sönder? Jag får alltid veta det för sent.
  • 39:10 - Lyssnarfråga 6: Jag lyssnade på gamla avsnitt och förstod att Philip var/är anti kvarg, men uppfattade inte varför. Så varför?

***

Denna podcast produceras av Styrkelabbet. På styrkelabbet.se och strengthlog.com hittar du artiklar om styrketräning, träningsprogram, styrkeövningar och kost.

***

Vill du stötta podden? Logga din träning i vår app StrengthLog.

Är du en personlig tränare eller onlinecoach? Nu kan du skicka pass och träningsprogram direkt till dina klienter genom StrengthLog Coach.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Daniel Richter, Philip Wildenstam och Sandrine Quignaudon. Innehållet i podden är skapat av Daniel Richter, Philip Wildenstam och Sandrine Quignaudon och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.