(Betalt samarbete) Idag gästar två av delägarna till Sveriges mest framtida arbetsplats podden - Therese Jacobsson & Per Gabrielsson! För 15 år sedan sedan valde Per att hoppa på tåget till det dåvarande Telemäklarna tillsammans med fyra andra män. Det visade sig minst sagt bli en krokig resa. Med en något konservativ och traditionell företagskultur har en av de största utmaningarna för Per varit att leda sina medarbetare genom stora förändringsprocesser på det nuvarande Tell Sverige AB till att idag sträva mot att bli Sveriges mest framtida arbetsplats. Ett steg i processen var att för ca. 3,5 år sedan anställde den unga nytänkande kvinnan Therese Jacobsson i rollen som personalansvarig försäljningschef. Har det varit enkelt? Nej!

I dagens avsnitt pratar vi vad det egentligen betyder att sträva mot att bli Sveriges mest framtida arbetsplats. Vi pratar om vilka egenskaper som är viktigast för att bli en bra ledare, vad som är en bra företagskultur, och även vad som fick Per att kliva ur sin konservativa bubbla och anställda just Therese. Låt oss ta er med på en resa från litet startup till stort expansivt bolag - Varsågoda!

Besök gärna: www.tellsverige.se 

Tack för att just du lyssnar! Prenumerera gärna på Lyckopodden, följ oss på sociala medier, och ge oss gärna fem stjärnor på iTunes om du tycker det här var lika bra som jag.

♫ Lyssna på Lyckopodden:

♥ Facebook: http://bit.ly/fblyckopodden

♥ Youtube: http://bitly.com/LpYoutube

♥ Instagram: https://instagram.com/lyckopodden

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Agnes Sjöström. Innehållet i podden är skapat av Agnes Sjöström och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.