Välkommen till det femte avsnittet av Påjobbetpodden för säsongen! I dagens avsnitt utforskar vi en av de fem dimensionerna från Inner Development Goals (IDG) - samarbete. Detta gör vi tillsammans med Philip Runsten, ekonomie doktor och forskare vid Handelshögskolan i Stockholm, samt författare och föreläsare inom kollektiv intelligens och psykologisk trygghet. 
 
Tillsammans med Philip utforskar vi samarbetet i högpresterande och lågpresterande grupper. Vi undersöker skillnaderna i dynamik och beteende och upptäcker vad som skiljer den högpresterande gruppen från den lågpresterande. Vilka strategier och metoder använder den högpresterande gruppen för att bli just högpresterande? Dessutom diskuterar vi vanliga misstag och utmaningar som uppstår när verksamheter blir för komplexa. Denna episod erbjuder insiktsfulla diskussioner och praktiska exempel på hur kollektiv intelligens återfinns i verksamheten och samhället i stort. Missa inte detta!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Påjobbetpodden. Innehållet i podden är skapat av Påjobbetpodden och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.