Vi är tillbaka; lite tidigare än väntat. I avsnitt 156 dyker vi ner i Twitter igen, och pratar verifieringar. From idag 1a april försvinner nämligen alla gamla verifieringar (och det är inget aprilskämt) och Twitters nya verifieringssystem börjar gälla. Så vi pratar Twitter Gold Affiliate för företag, och diskuterar hur olika företag och organisationer bör tänka och förhålla sig. Liksom att de nya annonsplaceringarna känns väldigt irriterande och om det kommer göra att fler annonsörer går tillbaka, eller får motsatta effekt. Samt några nya funktioner som dykt upp. Men viktigast av allt – Deeped kommer med en påskkaramell (som inte heller är ett aprilskämt), och detta redan i början av avsnittet. Så in och lyssna.

Podcasten Social by default drivs av Deeped Niclas Strandh, Social media expert, Deepedition AB och Sarah Larsson Bernhardt, Global social media strategist, Volvo Group.

Shownotes, länkar och alla avsnitt hittar ni på http://podcast.socialbydefault.se.

Prenumerera på podcasten via Itunes. Ge oss gärna ett betyg och en recension! Eller följ oss på Spotify (https://open.spotify.com/show/7hzQ5YVQxxFZq77JsNhg9r?si=7WyrDPfpQaaOON5KbGtFcQ), Acast (https://www.acast.com/socialbydefault) eller Stitcher (https://www.stitcher.com/podcast/social-by-default)

Har ni frågor till oss, eller åsikter om avsnittet? Twittra med hashtaggen #socialbydefault eller prata med oss på vår Facebooksida Socialbydefault (http://facebook.com/socialbydefault). Läs mer om konceptet på på vår sajt http://socialbydefault.se. Kolla också in vårt instagramkonto (http://instagram.com/socialbydefault).

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Social by default. Innehållet i podden är skapat av Social by default och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.