Ledarkanalen

Ledarkanalen

I en värld där allt blir mer transparent, globalt och det individuella ansvaret hos samtliga medarbetare kommer att bli större, behöver vi alla sträva efter ett kontinuerligt lärande. Vår tanke är att Ledarkanalen ska kunna vara en inspiration och hjälp på vägen.

Vi, Ninni Udén och Karin Ulfhielm, som står bakom Ledarkanalen vill ha roligt! Vi vill utvecklas och vi vill ta del av andra personers klokheter och kunnande. Den möjligheten får vi bl a genom Ledarkanalens poddar och vi vill därför också dela med oss till dig, så att du också får möjligheten att inspireras och utvecklas personligen och i ditt ledarskap.

Vi kommer att samtala med personer med olika bakgrund, med olika infallsvinklar på både personlig utveckling, organisation, samhälle i allmänhet och ledarskap i synnerhet. En gång per månad kommer vi att publicera en ny podcast här på Ledarkanalen.

Antal avsnitt: 4

Senaste avsnittet:

En podcast av: Ninni Udén och Karin Ulfhielm

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ninni Udén och Karin Ulfhielm. Innehållet i podden är skapat av Ninni Udén och Karin Ulfhielm och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.