Det är med ett kärt återseende som coachen och föreläsaren Christer Olsson kommer tillbaka till podden – men för ett avsnitt som vi aldrig hade velat sända. Med över 30 års erfarenhet är han en av Nordens mest bokade föreläsare med sitt expertområde på ledarskap, relationer och affärsutveckling. Men det var under en resa till Oslo i höstas som han fick det besked ingen människa vill få.

Vi pratar om när hans telefon ringde och han fick reda på att hans älskade fru Carina, hemma i deras villa på Öckerö, plötsligt gått bort. Hans själsfrände och mamma till sina barn var inte längre i livet. Vi får öppet höra Christer berätta om situationen och pratar om hur allt det han lärt sig i livet nu ställts på sin spets när han letar mening i en tillsynes meningslös händelse. Det blev ett starkt avsnitt om att alltid leva livet levandes. Tusen tack för att du lyssnar!

Gå Christers kurs på Framgångsakademin: https://akademins.framgangsakademin.se/courses/christer-olsson

Kontakta Christer på: [email protected]

Beställ "Mitt Framgångsår": https://bit.ly/3jGuZyJ

Alexander Pärleros Instagram: www.instagram.com/alexanderparleros 

Bästa tipsen från avsnittet i Nyhetsbrevet: www.framgangspodden.se

I samarbete med Convendum: https://convendum.se/sv/

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Acast | Panc Media. Innehållet i podden är skapat av Acast | Panc Media och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.