Skrivradion
Avsnitt

#205 Skrivradion: Inspirationen – en oväntad och oberäknelig gäst Gäst: Camilla Davidsson

Dela

När jag pratade med Camilla Davidsson första gången hade hennes författarkarriär börjat ta fart dvs hon började bli läst av många och hamna på topplistor. Det gjorde mig glad och inspirerad och vi tog ett samtal om hennes framgångar, avsnitt #29 – När en bokidé drabbar en!

Nu är hon en rutinerad och professionell feelgood-författare. Hon är generös och ödmjuk inför skrivandet. Och förutom det så har hon sålt över en halv miljon böcker! 

I det här nya avsnittet så är hon galet inspirerande i att berätta om hur det är att bli drabbad av en bokidé som måste skrivas men också om hur idéerna inte kommer och man behöver lära sig att slå ner rumpan och jobba på tills det händer!   Du kan lyssna som ljud, som den podcast det är, men också se inspelningen på YouTube - bara sök på Skrivradion. Välj själv vilket medium du föredrar och lyssna där det passar dig bäst. Och när förstås - det är ju trots allt en podcast.

 

Följ Camilla på Instagram:  https://www.instagram.com/camilladavidsson/

 

Skön lyssning, vi hörs nästa vecka!

/Jeanette

Jeanette Niemi Kreationslotsen - din skrivcoach

PS  Skrivradion finns i din podcaster men också på andra ställen att avnjutas.

På bloggen:  https://kreationslotsen.libsyn.com/site/

Spotify:  https://open.spotify.com/show/25bNw8XtFjqEPSRliAhXT2?si=a2e68325316c41ce&fbclid=IwAR3Sy0GS9s_41U-1l4eC0cxfYxf_vBAqeGvNujExsdZAHOAK8TlyarDPuh0&nd=1

YouTube:  https://www.youtube.com/playlist?list=PLftYmlzPf6zuuGlzG47w0_R73iZ9IKQtf

Apple:  https://podcasts.apple.com/us/podcast/skrivradion/id971840304?fbclid=IwAR0M4C1clHQkcETnOGpEKh56QYnn5OlE5_qLoIjyI1VsBeRExFYdz5DAhEs

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Jeanette Niemi, Kreationslotsen. Innehållet i podden är skapat av Jeanette Niemi, Kreationslotsen och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.