Hon startade sitt första bolag som 20-åring och grundade en digital plattform redan 2007. Entreprenörskvinnan jag pratar om är givetvis Edit Künstlicher - grundare till editK PR, InfluencerAgency och podden I huvudet på en entreprenör! 

Edit fann sitt kall när Metros grundare anställde henne och hon fick lära sig försäljning från grunden i MTG academy. Modet är en röd tråd i hennes karriärval. Hon startade nämligen den digitala plattformen LivingGreen.se och mätverktyget GreenTarget redan 2007, ett projekt hon tyvärr fick lägga ned då marknaden inte var mogen. Det här avsnittet är ett samtal om frihet och trygghet, som också är Edits drivkrafter, och vi ska få reda på varför det är så. Vi pratar om hur hennes bakgrund präglat henne, om hur det var att som liten flicka komma med familjen på flykt från Budapest och järnridån, till ett tält på Ängby camping, till att många år senare bo på Lidingö och vara framgångsrik företagare.

Tack för att du lyssnar och följer Karriärpodden och Women for Leaders

Programledare: Eva Ekedahl, Kontakt [email protected]

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Eva Ekedahl, Women for Leaders. Innehållet i podden är skapat av Eva Ekedahl, Women for Leaders och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.