I Karriärpoddens historia är det för första gången nu dags för en man att ta plats i poddstolen!

Det är Urban Björn som är först ut i en serie av män som emellanåt kommer att gästa Karriärpodden. För vad är poängen med att diskutera inkludering - om vi faktiskt inte inkluderar?

Urban har en lång karriär inom Swedbank som chef och ledare på affärssidan innan han för 5 år sedan gick över till att arbeta inom HR och blev ansvarig för jämställdhet, mångfald och inkludering. I nuläget har han hunnit utbilda över ett-tusen chefer och mer än femtio ledningsgrupper på Swedbank! Urban har nu valt att, som konsult, satsa ännu mer på att sprida kunskap och lärdomar om det här viktiga ämnet. Bland annat genom samarbete med oss i Women for Leaders. I det här avsnittet får vi lära känna Urban och höra mer om vilka lärdomar han vill dela med sig av och hur man ska få män att förstå att de tjänar på jämställdhet.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Eva Ekedahl, Women for Leaders. Innehållet i podden är skapat av Eva Ekedahl, Women for Leaders och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.