Hur mycket kan vi som engagerade hundägare påverka vår valpar och unghundars fysiska utveckling genom att förstå arv och miljö? Vilka faktorer spelar in i hundens utveckling? Hur kan vi som hundägare främja en sund fysisk tillväxt genom rätt åtgärder?

I detta avsnitt utforskar vi den fascinerande världen av valp- och unghundsutveckling tillsammans med Izabell Holmström, certifierad canineopat och massageterapeut från Memento Canis. Izabell delar med sig av sin expertis om hur vi kan skapa optimala förutsättningar för våra hundars hälsa och utveckling.  Izabell förklarar hur vi bör tänka kring rörelse och fysisk aktivitet under valpens och unghundens uppväxt, och vilka specifika försiktighetsåtgärder som är viktiga att beakta. Genom att förstå valpens behov och aktiviteter under de viktiga första åren kan vi säkerställa en stark och hälsosam utveckling. Izabell delar konkreta tips och råd för att främja våra hundars fysiska hälsa och ger praktiska insikter som hjälper oss att ge våra fyrbenta vänner en sund start i livet.

Missa inte mitt samtal med Izabell Holmström där hon med värdefull rådgivning för att stödja oss hundmänniskor i att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för våra valpar och unghundar!

💚 Varje gång du ger din hund klimatsmart, djurvänlig och näringsriktig kost från Vecanis så stöttar du podden 💚

Vecanis är den enda leverantören som erbjuder 100% växtbaserat foder, godis och tuggisar med ett lägre ekologiskt fotavtryck. Varje köp hos www.Vecanis.se stöttar inte bara din hunds hälsa utan även vår planet, djuren och Hundpodden Vår Bästa Vän.

Stötta Hundpodden VBV:s fortsatta överlevnad!Jag är en stolt och naiv folkbildare inom hund som vägrar gömma kunskap bakom betalväggar, jag tror på "pay what you want"-filosofin och att podden måste vara gratis och tillgänglig för alla.

💌 SWISH 123 267 77 63 Eller bli månadsgivare på:  💌 Patreon.com/HundpoddenVBV

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Gurgîn Bakircioglu. Innehållet i podden är skapat av Gurgîn Bakircioglu och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.