Avsnitt 304 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Pontus Jansson. Mittbacken berättar om att det inte gick att spela på smärtstillande längre, om fotskadan som stört honom i två år, om att följa landskamper från sidan, om dialogen med Janne Andersson inför kommande mästerskap, om förvåningen över Zlatans comeback och om att det är okej att ha höga förväntningar på Sverige i EM.

Dessutom talar Jansson om vad som skar sig med Marcelo Bielsa i Leeds, om den tunga säsongsavslutningen med Brentford i fjol, om att han ska upp i Premier League, om att vara passionerad på plan vilket lett till att supportrar attackerat honom, om sin oro för att villkorstrappan ska förstöra för svensk fotboll, om kontakterna med Malmö FF och om att det dröjer innan det blir allsvenskan igen.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast. Innehållet i podden är skapat av Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.