Avsnitt 276 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Martin Mutumba. AIK-profilen har nyligen släppt boken ”Äkta hela vägen” ihop med Erik Niva och den förre spelaren berättar om sin tuffa uppväxt, om rasismen i fotboll, om att representera orten, om besvikelsen på Zlatan, om svårigheten att ta sig in i AIK som ung spelare, om hur han sabbade för sig själv, om att starta om i Finland och om kriminaliteten, ångern och när han inte ville leva längre.

Givetvis talar Mutumba om SM-guldet 2009, om varför det var viktigare att leverera som spelare i Rinkeby, om alla bra personer i AIK som hjälpt honom, om besvikelsen över att inte nå svenska landslaget, om konflikten med Goitom som kan ha kostat SM-guldet 2013, om flyttarna till Ungern, Turkiet och Iran som inte funkade och den nya satsningen på musik.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast. Innehållet i podden är skapat av Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.