Det sägs att det finns en man som springer snabbare än Usain Bolts världsrekord. Han är dopad och snart tänker han tävla. Världens snabbaste man ska vara med i The Enhanced Games, spelen utan dopningstester, där arrangörerna hyllar dopade stjärnor. Även sim-världsmästaren James Magnussen satsar på att sätta världsrekord i Dopnings-OS. Det är en kontroversiell idé men vad händer om den blir verklighet?

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

Ett program av Alexander Lundholm från 2024.Medverkande:Christina Smith, som är med i ledningen för the Enhanced GamesMikael Lehtihet, hormonläkare och docent som länge haft mottagning för dopade.Arne Ljungqvist, medgrundare till antidopningsbyrån Wada, f.d. ordförande för IOK:s medicinska kommittéSebastian Samuelsson, världsmästare och medlem i de aktivas kommitté i internationella skidskytteförbundet.Arkivljud: SR, BBC, CBC, Channel 7, The Enhanced Games på Instagram, TalkSport, TalkTV, The Project, World Aquatics.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.