Patrik & Börge pod

Patrik & Börge pod

Patrik & Börges podradio

Om brott, straff och samhällsfrågor - varje vecka!

Börge Hellström, en av Sveriges mest lästa kriminalförfattare och den tidigare brottslingen numera föreläsaren och entreprenören Patrik Pelosio, släpper en gång i veckan ett podprogram som tar upp brott, straff och samhällsfrågor. Det är analyser, diskussioner och gäster. Det är alltid intressant, tankeväckande och roligt. Patrik och Börge är personliga och dela med sig egna erfarenheter och tillkortakommanden.

De tittar i tidningarna och på tv och utgår från aktuella händelser och debatter. Kanske ser de trender och mönster. De frågar sig varför? Hur funkar det egentligen? Och vad driver människorna bakom?

Gästerna är experter, brottsoffer eller förövare eller någon helt annan som de tycker är intressant.

De går ofta djupt, men är ibland också störande ytliga. Garanterat kommer de inte att väja för det som är känsligt eller personligt - det är de alldeles för gränslösa och har för dålig impulskontroll för.

Börge Hellström och Patrik Pelosio har inte bara en stor erfarenhet och ett unikt kontaktnät som garanterar intressanta program och gäster. De har också ett väldigt roligt och dynamiskt samspel mellan varandra som gör att detta blir en podcast ni inte vill missa.

Antal avsnitt: 4

Senaste avsnittet:

En podcast av: Patrik & Börge pod

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Patrik & Börge pod. Innehållet i podden är skapat av Patrik & Börge pod och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.