Digitalpodden punktmarkerar de svenskar som blivit miljardärer på tech. Varför kartlägger vi Sveriges förmögna it-entreprenörer – och var finns kvinnorna? Det är två av frågorna som Fredrik Björkman och Johannes Karlsson diskuterar i Digitalpodden. Vi pratar om Spotify-grundarna Daniel Ek och Martin Lorentzon som toppar listan, och varför Markus ”Notch” Perssons förmögenhet minskat med 3 miljarder kronor sedan den senaste kartläggningen.

Dessutom avhandlar vi Microsofts nya markköp i Sverige, Goldman Sachs jätteinvestering i lånebolaget Brocc och Bonniers försäljning av riskkapitalbolaget NFT Ventures.

Medverkar gör även Miriam Olsson Jeffery, Di Digitals korrespondent i Silicon Valley, och Di:s krönikör Andreas Cervenka. De pratar om kontorshotelljätten Weworks kommande börsnotering i USA. Blir det en flipp eller flopp? 

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Dagens industri. Innehållet i podden är skapat av Dagens industri och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.