Geflepodden
Avsnitt

Geflepodden #259 Martin Zeidner: ”Förberedelsen för kollektivet är det viktiga.”

Dela

Producenten Martin Zeidner gästar och pratar om sin egen musik, vad han tycker om nya inmarschlåten och supporterkulturen kring Gefle IF. Med utgångspunkt från 90-talet och gruppen Sky Blue Supporters så samtalar vi bland annat om hur de mottogs av övrig publik, klubben, gamla sura gubbar, namnet Sky Blue Supporters. Och varför tog det fem år innan supporterklubben officiellt bildades 2001?

Runt minut trettio tar vi sedan an vid matchen mot Assyriska där kritiken är benhård. Vi resonerar kring ansvarsfrågan tränare kontra spelare, frånvaro av tryggheten i spelet, "vi gör inte det vi kommit överens om att göra", avsaknaden av en dynamisk duo och mycket mer! Avslutningsvis så tar vi sikte mot Sylvia hemma i helgen.

Vi ber om ursäkt för ljudstrulet mellan minut 5 och 11.

God lyssning!

Om du vill hjälpa oss i Geflepodden ekonomiskt så bli en Patreon och skänk minst 1 dollar i månaden till oss och få tillgång till poddar minst en dag innan de går offentligt. Vill du ha poddar två dagar innan de släpps offentligt så bli en patreon för minst 5 eller 10 dollar i månaden. Detta gör du här: www.patreon.com/geflepodden Du kan också swisha valfri summa till 072-5265829 (Märk Geflepodden) om du vill bidra ekonomiskt till Geflepodden.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör SvenskaFans.com. Innehållet i podden är skapat av SvenskaFans.com och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.