Dalkurd slog rekord i svensk fotboll genom att gå från lägsta divisionen till Allsvenskan på rekordtid. Nu har man för första gången åkt ur en serie. Geflepodden träffar Dalkurds sportchef Adil Kizil som öppenhjärtigt pratar om vilka framgångsfaktorer som Dalkurd måste återvinna för att ta sig upp igen. Kizil analyserar också Gefle IF:s fall ner i division 1 och funderar över hur Gefle behöver resonera framöver.

Hålltider:

00:00:00 Hasse hälsar välkommen

00:01:15 Adil Kizil om Dalkurds resa upp i seriesystemet, skillnaden mellan Poya och Brännström, vad klubben behöver återvinna för att komma tillbaka till Allsvenskan, hur det är att gå från spelare till sportchef. Plus mycket om Gefle IF:s väg neråt – Adil Kizil har sin analys klar.

Gefle IF:s herrar spelar sin andra träningsmatch på söndag kl 15.00 på Gavlevallen mot Akropolis. Klockan 12.30 samma dag kan du som är medlem i Carrickläktaren komma på supportklubbens årsmöte i pressrummet på Gavlevallen.

Missa inte Hugo Ådvalls blogg – 1882-bloggen. Massor med nyheter kring Gefle IF! Du hittar bloggen här:

https://1882bloggen.wordpress.com

För att vi ska kunna fortsätta att göra podden behöver vi din hjälp. Så bli en av våra sponsorer. Gå ut på

https://www.patreon.com/Geflepodden

eller på

https://www.patreon.com/middagmedlofochstrom

och lämna ditt bidrag.

Vill du kontakta Geflepodden? Mejla

[email protected]

Eller följ oss på Twitter på

@geflepodden

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör SvenskaFans.com. Innehållet i podden är skapat av SvenskaFans.com och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.