Silly Season Sverige - Podcast

Silly Season Sverige - Podcast

Dela

Nu kommer båda Englandspoddens och Italienpodden göra sina efterlängtade debuter. Dock två olika ligor, men det påverkar inte oss eftersom vi kommer sända avsnitt från Serie A, Premier League och mång...

Visa mer

Nu kommer båda Englandspoddens och Italienpodden göra sina efterlängtade debuter. Dock två olika ligor, men det påverkar inte oss eftersom vi kommer sända avsnitt från Serie A, Premier League och många fler ligor när det är på gång, vi jobbar starkt på flera ligor. Vi ger er läsare det senaste nytt, rykten och analyser kring ditt favoritlag från Italien och England. Italienpodden har också fått sig ett namn, som vi har valt att döpa till L'Amore di calcio italiano. Alltså kärleken till italiensk fotboll på svenska medan Englands heter Englandspodden.

Englandspodden består av: Jusuf Bicoli, Rasmus Hammarström, Sebastian Pearson, Kristoffer Kärvegård och Christian Sundqvist.

Italienpodden består av: Jusuf Bicoli, Rasmus Hammarström och Stefan Kljajic.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Jusuf Bicoli. Innehållet i podden är skapat av Jusuf Bicoli och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.