Säljpodden
Avsnitt

SÄLJMORSORNA - Från strategi till action! Hur ska en säljare vara, tänka och framförallt agera i processens olika steg

Dela

Deras podcast Säljmorsorna är en podd som inspirerar, deras säljnätverk för kvinnor Sellcess fick snabbt över 150 medlemmar och de syns mycket i olika sociala medier. Ken möter Helena Albinsson och Johanna Hagard Gissberg, personerna bakom för ett samtal om vad som krävs av en modern säljare. De ger även praktiska tips för att boka möten, för att hantera invändningar, tips kring frågor i säljmötet, hur du skapar ett nästa steg och vad du kan tänka på vid ett virtuellt möte. 

De pratar även om ”Cross selling beyond borders”, om skillnaden mellan en junior och en senior säljare (kanske är det svårare en någonsin att göra åtskillnad?) och förstås om bakgrunden till skapandet av Säljmorsorna och Sellcess. 

Lyssna och anteckna!

********************

Säljpodden ges ut i samarbete med Säljarnas Riksförbund. Gå in på Säljarnas hemsida för att läsa mer om vad de gör.

Säljpodden samarbetar med CRM-uppstickaren Membrain. Gå in på Membrains hemsida och klicka på “Book a demo” för att få en visning av ett modernt system, som för din säljprocess framåt! 

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Leonardo Johansson. Innehållet i podden är skapat av Leonardo Johansson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.