Är du en av alla säljskygga som tycker att det där med att sälja verkar svårt och jobbigt? Skulle du vilja ha hjälp med att förstå hur du kan vara säljande, utan att sälja? Ikonen inom svensk säljutbildning, författaren, säljutbildaren och föreläsaren Ulla-Lisa Thordén, berättar hur säljskyggheten botas genom att tänka annorlunda om försäljning. Om du har ett arbete där säljare inte står på visitkortet, men du behöver agera säljande, ja då är det här ett avsnitt du inte vill missa.Ulla-Lisa Thordén i SäljpoddenUlla-Lisa Thordén – Säljutbildare, författare & föreläsare

 

********************Säljpodden samarbetar med CRM-uppstickaren Membrain. Gå in på Membrains hemsida och klicka på “Book a demo” för att få en visning av ett modernt system, som för din säljprocess framåt!

 

Säljpodden samarbetar även med prospekteringsverktyget Qualifier.ai. Det är ett verktyg som inte bara letar upp nya prospekt, utan också automatiskt kontaktar dem. Så gå direkt in på deras hemsida för att boka en demo.********************

 

Det finns så många som tänker fel om försäljning. Att de är säljskygga och att säljare är något som de själva inte kan bli. Många tror att man måste ha särskilda egenskaper med sig för att kunna sälja. Självklart är det inte så. Man behöver bara tänka annorlunda om försäljning för att förstå att alla gör det hela tiden. Oavsett om du har titeln säljare på visitkoret eller inte.

 

Ulla-Lisa Thordén är Sveriges kanske mest välmeriterade kvinnliga säljutbildare. I snart 40 år har hon hjälp människor att bli mer säljande och hjälpa dem att tänka annorlunda om försäljning. En advokat, en revisor eller en servicetekniker. Förmodligen tänker de att de inte är eller bör vara säljare. Men de har världens potential att bli väldigt bra på det. Bara de tänker annorlunda om vad försäljning egentligen är. Nämligen att hjälpa andra.

 

I detta avsnitt får du höra Ulla-Lisa berätta om ett par av de böcker hon skrivit. “Möt kunden öga mot öga” och “Sälj dig själv och ta betalt”. Den senare utsedd till årets säljbok redan 2005. Det blir en bra förståelse för dig som inte är säljare om hur du ska tänka, resonera och agera, för att få en annan syn på försäljning och till och med vilja jobba med det!

 

Ta del av Ulla-Lisas böcker här: www.thorden.se

 

/Mattias

 

P.S. Prenumerera på Säljpodden i iTunesSpotify eller på Säljpodden.se. Gå också gärna med i Säljpoddens grupper på Facebook, Instagram och Linkedin. Tack! D.S

 

Inlägget Sälj för säljskygga – Ulla-Lisa Thordén dök först upp på Säljpodden.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Leonardo Johansson. Innehållet i podden är skapat av Leonardo Johansson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.