Coronapandemin har förändrat hur vi genomför möten och samarbetar med varandra. Att alla som kan skulle arbeta hemifrån och att en majoritet av alla möten skulle genomföras digitalt var svårt att förutse innan pandemin drabbade land efter land. 

 

Men hur vill vi ha möten i framtiden?

I veckans avsnitt av Säljpodden intervjuar Ken experten på möten Fredrik Bauer. Fredrik är författare till boken Mötesräddaren, han har gjort en stor studie där såväl anställda som beslutsfattare intervjuas kring hur, var och när de vill ha möten i framtiden. Han är VD för Mötesutveckling Sverige AB och en sann expert i ämnet möten. 

De pratar om studien men även om vad du behöver tänka på när du väljer plats för ditt möte, digitalt eller fysiskt, och hur du faktiskt ska kunna skapa ett effektivt möte som är värdeskapande för alla. Vi går igenom Fredriks modell ”SURFA” som på ett enkelt sätt visar hur du bör tänka och göra.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Leonardo Johansson. Innehållet i podden är skapat av Leonardo Johansson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.