Viasat Motors F1-podd

Känslan av skolavslutning brukar vara påtaglig när vi är framme vid säsongens sista race. Speciellt i år när båda mästerskapen är avgjorda redan innan det avslutande racet och i stort sett alla har fått reda på hur betygen kommer se ut. Några team har dock saker och reda ut och framförallt vill alla avsluta starkt för att ha något att bygga på inför nästa säsong. Allt detta resonerar Janne och Erik om i veckans F1-podd där det också bjuds på lite statistik kring Abu Dhabis GP som inte bara är säsongens sista lopp utan även det sista racet på 2010-talet.

Hur är det med kontinuiteten i teamen? Väldigt få förändringar på förarsidan inför 2020, vad kan detta bero på?

Honda börjar på allvar att kunna mäta sig med både Ferrari och Mercedes men hur ser deras framtidsplaner ut, kan man lita på att de hänger kvar i Formel 1 även framöver. Japanska bolag har tidigare visat sig kunna hoppa av utan egentlig förvarning och därför intressant att titta lite på hur Honda kommunicerar utåt inför den stora reglementesändringen 2021. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Viasat Motor. Innehållet i podden är skapat av Viasat Motor och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Populärt på poddtoppen just nu