Track Listing for Sabotage:


1. Everybody’s Free (7th Heaven Mix) – Kortezman feat. Rozalla  2. Alone No More (Midnight City Remix) – Philip George and Anton Powers  3. Take Me For A Ride (Shortland Club Mix) – Steps  4. You & I (All I Need) (Extended Mix) – Karen Harding  5. Dream About U (Extended Mix) – Warren  6. Life Goes On (Extended Mix) – PS1 feat. Alex Hosking  7. Risk It All (Club Mix) – Ella Henderson  8. Remember (Extended Mix) – Becky Hill & David Guetta  9. Sabotage (Freemore Remix) – Bebe Rexha  10. Chains Of Love (Almighty Definitive Mix) – Erasure  11. All I Know So Far (Until Dawn Extended Mix) – Pink  12. I Stand (Original Club Mix) – Mystery Blonde feat. Kristen Pearson  13. Easy On Me (Ranny Club Mix) – Adele  14. Euphoria (Dan Thomas Remix) – The Perry Twins feat. Harper Starling  15. If There Is Love (Charlie Lane Extended Mix) – Laidback Luke and Raphi  16. Sweet Nothing (Skullwell & Blando Remix) – Calvin Harris  17. Nowhere To Go (Michael Calfan Extended Mix) – Hayden James and NAATIONS  18. ily (i love you baby) (Amice Remix) – Surfmesa feat. Emilee 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör DJ Varner Story. Innehållet i podden är skapat av DJ Varner Story och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.