Varför sände Sveriges Television från Lambertz trädgård och varje vecka från FHM? Borde media sända mindre direkt eller ännu mer? Dessutom om hur coronapandemin hänger ihop med halvledarbristen.

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

Flera TV kanaler och tidningar direktsände från Göran Lambertz trädgård när åtalet mot honom las ner och han släpptes från häktet. På en improviserad presskonferens namngav han kvinnan som anmält honom och använde orden lögnerska och bedragare. Ann Lagercrantz, divisionschef för nyheter och sport på SVT, diskuterade direktsändningar med Jan Scherman, som varnade för att man underskattar riskerna och att direktsändningarna allt mer gjort medierna till myndighetsmegafoner.Lastbilstillverkaren Volvo stoppar tillverkningen under några veckor på grund av bristen på halvledarkomponenter - en vara som det är ont om i hela världen. Men vad är en halvledare och varför är det brist på dessa på grund av coronapandemin? Anders Frick, Ny teknik, kom till studion och redde ut.Programledare: Thomas NordegrenBisittare: Nanna OlasdotterProducent: Minna Grönfors

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.