Verkligheten i P3

Amanda är 15 år när hon säljer sex för första gången. Det fortsätter i flera år och hon kan inte sluta. Men när hon ska ta livet av sig får hon oväntad hjälp från en främling på Flashback.

Jag lurade mig själv i att vara den lyckliga horan, säger Amanda. Idag tycker jag att man inte kan köpa en annan människas samtycke och att sexköp är detsamma som våldtäkt.

I Verkligheten berättar Amanda om sin hemlighet, en unik inblick i livet som flicka och prostituerad. Hon berättar om vad som ledde henne in, men också vad som tog henne ur det.

Det har fått konsekvenser, berättar hon. Hennes sexliv är förstört, hon har social fobi och när som helst kan hon stöta på sina gamla sexköpare på stan vilket redan har hänt.

Amanda, idag i 25-årsåldern, medverkar anonymt i avsnittet och heter egentligen något annat. Vi har ersatt det hon säger med en annan persons röst.

 Jag har småbarn och vill inte att de ska bli retade i skolan, eller att min sambo ska få problem: "Är det du som är tillsammans med horan?".

Har du själv köpt sex och behöver hjälp att sluta eller lider av annat tvångsmässigt sexuellt beteende? Vänd dig anonymt till KAST Stockholm och Göteborg, Evonhuset i Malmö eller den nationella hjälplinjen PrevenTell.

Reporter: Gustav Asplund.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.