Är det motorcykeln eller veteranbilen du helst drar igång i sommar? Eller drar du på dig löparskorna och kör igång den egna havremotorn?

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

Sommarhalvåret är en tid för motorsurr. Vilka motordrivna saker kör du igång? Sommarbilen som stått i ide, mopeden, aktersnurran eller vedklyven? Eller föredrar du den egna havremotorn?

Vad är tjusningen med att skruva i en gammal moped? Ser du fram emot att starta röjsågen? Har du gått över till robotgräsklippare? Är det roligare att hugga veden själv än att skaffa en vedklyv? Ring Karlavagnen fredag och berätta!

020 - 22 10 30

Motorer i Karlavagnen med Gerhard Stenlund

Mejla på karlavagnen@sverigesradio.se eller skriv till oss på Facebook och Instagram. Slussen öppnar kl 21:00 och programmet börjar kl 21.40.

Direktsänder från Umeå

Gerhard sänder programmet direkt från radiohuset i Umeå men du kan också lyssna på Karlavagnen i appen Sveriges Radio Play eller på webben.

Ansvarig utgivare: Caroline Kernen

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.