Spanarna
Avsnitt

Björnkramar och vuxenleksaker, resa med lätt bagage och råd från dig till dig!

Dela

Spanarna har spanat om poängen med att lyssna på sina egna råd, att packa sina väskor lätt och om att vara öppen för sitt vuxna behov av att få krama om en nalle. I panelen: Jennifer Kücükaslan: Björnkramar och vuxenleksaker. Per Naroskin: Råd från dig till dig! Katarina Barrling: Resa med lätt bagage! Programledare för Spanarna är allas vår Kattis Ahlström.

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

Spanarna i Sveriges Radio P1 tolkar tendenser och tecken i tiden och siar om det som komma skall.

I veckans omgång av Spanarna i P1 hör vi journalisten och TV-programledaren Jennifer Kücükaslan som gästspanare i panelen för andra gången sedan debuten tidigare i år. Jennifer spanar tillsammans med psykologen Per Naroskin och statsvetaren och docenten i statsvetenskap Katarina Barrling. 

Programledare för den underfundiga och skarpa trojkan i Spanarna fredag 14 juni är Kattis Ahlström.

  • Jennifer Kücükaslan: Björnkramar och vuxenleksaker

  • Per Naroskin: Råd från dig till dig!

  • Katarina Barrling: Resa med lätt bagage

Spanarna i P1 – programmet görs av:

Programledare är Kattis Ahlström

Producent: Ronnie Ritterland

Tekniker: Joachim Persson

Musikredaktör: Berit Nygren

Spanarna i Sveriges Radio P1 är ett underhållningsprogram och en podd för dig som är nyfiken på vad vi har att vänta av framtiden på gott och ont och gärna hör det spekuleras om detta med glimten i ögat.

Spanarna sänds direkt i P1, fredagar klockan 15.04 och med repris på lördagar klockan 9.03. Programmet släpps som podd, fredagar i Sveriges Radio Play.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.