Det Nya Feminina

Det Nya Feminina

Dela

I det nya feminina podden - får ni följa med oss YogiLindi (Linda Hjorth) och Jacqueline Vergara på en resa där vi utforskar och förkroppsligar vad som händer när vi låter den feminina energin i os...

Visa mer

I det nya feminina podden - får ni följa med oss YogiLindi (Linda Hjorth) och Jacqueline Vergara på en resa där vi utforskar och förkroppsligar vad som händer när vi låter den feminina energin i oss leda. 

Vi precis som många andra kvinnor, hamnade i fällan av att sträva efter att passa in i ramen från ett maskulint samhälle. En energi som präglas av görandet, planering, kontroll, stress och prestation. Vi har varit duktiga flickor som jonglerat karriär, familjeliv, ett aktiv socialt och hälsosamt liv. Vi har levt mer utifrån andras behov en våra egna. Detta gjorde oss trötta, utmattade, orkeslösa och att vi inte nådde vår fulla potential som kvinnor. 

Idag följer vi vår egen sanning, lever i kontakt med vår kropp, våra känslor, ett liv i balans utifrån de feminina där vi låter våra hjärtan och lusten vägleda oss in i ett mer harmoniskt och njutningsfullt liv, fullt av livsenergi. 

Vi vill med denna podd inspirera, öppna upp och riva ned alla murar runt ditt hjärta så att du ska våga leva i ditt fulla potential. Vi vill visa att det finns så mycket mer njutning i livet bortifrån kämpandet om vi bara vågar luta oss tillbaka, hedra och droppa in i vår feminina essens.

Om du vill komma i kontant med oss eller intresserade av våra tjänster Mail: detnyafeminina@gmail.com

YogiLindi, Embodyment, Livscoach &Yogalärare.

Instagram @yogilindi 

Jacqueline Vergara, Feminin coach, doula, & yogalärare. 

Instagram @jacqueline_vergara

Producerat av Silerdrake Förlag

Behöver du klippare till din podcast?

www.silverdrakeforlag.se

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Linda Hjorth & Jacqueline Vergara. Innehållet i podden är skapat av Linda Hjorth & Jacqueline Vergara och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.