Working Life Arbetslivsresan

Working Life Arbetslivsresan

Dela

"Working Life - Arbetslivsresan" är en podcast som tar dig med på en resa genom arbetslivet, där varje avsnitt ger dig möjlighet att lyssna på fascinerande intervjuer med människor från olika bakgr...

Visa mer

"Working Life - Arbetslivsresan" är en podcast som tar dig med på en resa genom arbetslivet, där varje avsnitt ger dig möjlighet att lyssna på fascinerande intervjuer med människor från olika bakgrunder och yrkesområden. Genom personliga berättelser och insiktsfulla samtal utforskar vi arbetslivets många dimensioner, från karriärval och utmaningar till framgångar och livsläxor.

Varje avsnitt tar upp ett unikt tema eller en specifik berättelse som speglar mångfalden och dynamiken i dagens arbetsvärld. Genom att lyssna på "Working Life" får du en djupare förståelse för olika yrken, branscher och livsöden, samtidigt som du inspireras av människors passion, mod och drivkraft att skapa meningsfulla liv och karriärer.

Vi intervjuar människor som:

1.Förbättrar sig i den roll de är i: Människor som strävar efter att utvecklas och växa i sin nuvarande roll, genom lärande, erfarenheter och personlig utveckling.

2.Förändrar sin roll och kanske yrkesval: Individer som tar modiga steg för att förändra sin karriär, byta bransch eller utforska nya yrkesvägar för att följa sina passioner och uppnå sina mål.

3.Förnyar sig genom att välja helt nya vägar: Personer som vågar välja helt nya vägar i arbetslivet, antingen genom att starta eget företag, utforska entreprenörskap eller genom att välja helt nya karriärvägar och utmaningar.

Genom "Working Life" får du inte bara insikter och inspiration från människor med olika erfarenheter och perspektiv, utan också verktyg och råd för att navigera i din egen arbetslivsresa.

Lyssna med oss och låt dig inspireras av arbetslivets många möjligheter och möten!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Björn Holmgren. Innehållet i podden är skapat av Björn Holmgren och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.