Friskvårdspodden

Friskvårdspodden

Dela

En podd om hållbar hälsa, med stor bredd och massor av livsglädje. Friskvårdspodden tar ett brett grepp på hälsa och friskvård, och tack vare våra grymt intressanta gäster får vi ta del av erfarenhete...

Visa mer

En podd om hållbar hälsa, med stor bredd och massor av livsglädje. Friskvårdspodden tar ett brett grepp på hälsa och friskvård, och tack vare våra grymt intressanta gäster får vi ta del av erfarenheter, kunskap och den senaste forskningen inom olika områden. Kajsa Asp Jonson (journalist och leg. dietist) och Anna Krantz (företagsledare och grundare av YouGo Healthplan) är programledarna som tillsammans djupdyker i olika ämnen som har med hälsa och friskvård att göra – kost och hälsosamma matvanor, stress, återhämtning, sömn, träning, rörelseglädje, relationer, hälsoekonomi, psykisk hälsa och mycket mycket mer. Välkommen hit! Friskvårdspodden drivs av Kajsa Asp Jonson och Anna Krantz/YouGo Healthplan. Kontakta oss gärna på: info@kajsaasp.se eller info@yougohealthplan.com Följ oss gärna på LinkedIn och på Friskvårdspoddens sida på Facebook och Instagram.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Kajsa Asp Jonson. Innehållet i podden är skapat av Kajsa Asp Jonson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.