SvD Tv-kollen

SvD Tv-kollen

Dela

”SvD Tv-kollen” är Svenska Dagbladets Guldörat-nominerade tv-podd. Med både humor och allvar berättar SvD:s Tove Norström och Elias Björkman varje lördag om streamingvärldens mest brännande snackisar...

Visa mer

”SvD Tv-kollen” är Svenska Dagbladets Guldörat-nominerade tv-podd. Med både humor och allvar berättar SvD:s Tove Norström och Elias Björkman varje lördag om streamingvärldens mest brännande snackisar, och de viktigaste premiärerna av filmer och tv-serier.

Oavsett om du vill lära dig mer om din favoritserie, förstå hajpen kring något du missat eller bara behöver någon som guidar dig genom den djungel som är Netflix, HBO, Viaplay, Disney+ och SVT Play – är ”Tv-kollen” ditt trevligaste sällskap framför dumburken.

Tillsammans med SvD:s övriga tv-bevakning, med recensioner, tv-tips och nyhetsbrev, får du med "Tv-kollen" full koll på streaming av tv-serier och filmer.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Svenska Dagbladet. Innehållet i podden är skapat av Svenska Dagbladet och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.