DB Hockey Podcast

DB Hockey Podcast

Dela

Under alla mina år som tränare i ishockeyns värld så har jag träffat väldigt många fantastiskt spännande människor. Människor som haft ett enormt driv och proffsighet. Människor som gjort och velat...

Visa mer

Under alla mina år som tränare i ishockeyns värld så har jag träffat väldigt många fantastiskt spännande människor. Människor som haft ett enormt driv och proffsighet. Människor som gjort och velat mer, arbetat hårdare än alla andra. Jag har alltid beundrat den här typen av människor och fått oändligt med energi och stimulans av att ha dom i min närhet och omgivning. Med åren så har min fascination och intresse över vad detta driv kommer ifrån blivit större och starkare. Varför vissa människor är beredda att walk that extra mile. Det tänker jag försöka tränga djupare in i och ta reda på mer hos mina gäster i DB Hockey Podcast. 

Vad är det som ligger bakom? Vad är det som skapar drivet? Motivationen? Passionen? Kärleken? 

Jag har bjudit in ett gäng oerhört spännande människor från min hockeyvärld för att prata runt deras drivkrafter. Varifrån drivkrafterna kommer. Det meningsfulla. Det viktiga. Om Varför. 

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Daniel Broberg. Innehållet i podden är skapat av Daniel Broberg och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.