Studentkampen

Studentkampen

Dela
Går det att bota en baksmälla? Försvårar tatueringar din chans till anställning? Får skolelever lämna lektionen om läraren är mer än 15 minuter sen? Studenter från olika program utmanar va...
Visa mer
Går det att bota en baksmälla? Försvårar tatueringar din chans till anställning? Får skolelever lämna lektionen om läraren är mer än 15 minuter sen? Studenter från olika program utmanar varandra i tävlingar om Örebro universitet, sitt program och Örebro som studentstad. Studenten Jacob Ström leder tävlingarna med två nya deltagare i varje avsnitt.
På Örebro universitet finns 85 program som kan leda till ditt drömjobb. Men att studera i Örebro är så mycket mer än bara utbildning. Det är lätt att hitta bostad och du får ett roligt studentliv, nya vänner för livet och en central stad med nära till allt. Läs mer om att plugga i Örebro på oru.se.
Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Örebro universitet. Innehållet i podden är skapat av Örebro universitet och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.